3 DECEMBER – CATCH ME IF YOU CAN

I våras dagen innan öppningen av POP UP utställningen i Textile Fashion Center målade jag och hamnande i ett galet flow. Utan någon som helst tanke, uppslukad av färgerna växte hon fram väldigt snabbt. Det är svårt att beskriva hur det gick till i ord men plötsligt fanns hon bara där på duken, hennes ögon och ansikte målade jag med bara fingrarna som på något vis rörde sig av sig själva. Efter någon timme blev det bara stopp, våra blickar möttes och något speciellt i hennes ögon berättade att – här är jag fånga mig om du kan………….…

Vad hon vill förmedla till omvärlden är att göra det som är viktigt och gå sin egen väg (utan att skada andra givetvis), för vi är fria att göra precis vad vi vill. Ingen kan bestämma eller välja vad du ska göra. Välj det som får dig att må bra och gör mer av det och strunta i vad alla andra tycker!

Titel: Catch me if you can (finns även som bricka, klicka här).
Storlek: 64×72 cm
Pris idag: 6.500 kr

Maila info@annakarolina.se eller ring 0707-42 60 53 om du är intresserad av målningen.

Varje dag fram till och med 20 december kommer jag lägga ut en målning, keramikuggla, bricka eller liknande med ett erbjudande som bara gäller den dagen och det är först till kvarn som gäller. Kanske är det just den där favoriten som du spanat in som är med i kalendern. En fin unik julklapp till dig själv eller någon kär familjemedlem.

catch me if you can

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?