3 DECEMBER

Idag 3 december är “Dreams come True” dagens alster.

Detta var från början en målning som varit med i många år och som jag tillslut kände hade gjort sitt, den behövde ny energi och målades om.

Jag tror mycket på att längta och drömma om det vi önskar i framtiden, att det i sin tur sår små frön som ligger där och gror i sin egen takt, det öppnar dörrar som vi inte trodde fanns och för oss mot nya vägar och mål. Att ägna tid åt det vi mår bra av gör att vi får mer av det. Så ge dig mer tid till det DU längtar efter så kanske drömmen blir sann…….

Välkomna till Galleri Villastaden idag 16-19 då fortsätter Julöppet. Brickor, målningar, konstkort o presentkort finns till försäljning. Vi bjuder på glögg & pepparkakor! Välkomna in på en pratstund!

Titel: Dreams come True
Storlek 80×80 cm
Specialpris 5000kr (imorgon 6.500kr)

Maila info@annakarolina.se eller ring 0707-42 60 53 om du är intresserad av Dreams come True.

Varje dag fram till och med 20 december kommer jag lägga ut en målning med ett specialpris, detta pris gäller hela den dagen och det är först till kvarn som gäller. Kanske är det just den där favorittavlan som du spanat in som är med i kalendern. En fin unik julklapp till dig själv eller någon kär familjemedlem.

dreams come true

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?