7 DECEMBER

Sjätte Sinnet!

Hon är ömsint, harmonisk och trygg i sig själv, hon berör mig på ett väldigt djupt plan och väcker stark kärlek i mig. Kvinnorna har tagit allt mer plats i mina bilder den senaste tiden och är oerhört viktiga. De första jag målade för något år sedan hade inga ögon, sedan blev det tre fröknar med öppna ögon eller ett öppet öga, numer har de slutna ögon. “Sjätte sinnet” är en ny målning och den handlar för mig om att lyssna till sitt inre, våga känna efter och lita på sig själv. Slut ögonen, ta ett djupt andetag, vänd blicken inåt och följ ditt hjärtas röst så kanske svaret finns där.

Det är Felicia (min sambos tioåriga dotter) som namngett målningen och titeln är väldigt passande eftersom det handlar om intuition. Jag tror att det i dagens samhälle är än viktigare att stanna upp och känna efter, att faktiskt lyssna och lita på intuitionen som bor inom oss. Många är inte medvetna av den alls utan har fullt upp med alla yttre attribut och att göra de rätta sakerna för att passa in, den falska tryggheten. Har du tid att leva?

Titel: Sjätte sinnet
Storlek: 40×40 cm 
Pris idag: 3000kr 

Maila info@annakarolina.se eller ring 0707-42 60 53 om du är intresserad av Sjätte sinnet.

Varje dag fram till och med 20 december kommer jag lägga ut en målning med ett specialpris, detta pris gäller hela den dagen och det är först till kvarn som gäller. Kanske är det just den där favorittavlan som du spanat in som är med i kalendern.

Peacefull_mind_karolina_larsson_web

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?