ALLTINGS BÖRJAN

Jag är tillbaka där allting en gång började…………..

Det känns lite extra pirrigt och speciellt att för första gången ställa ut på hemmaplan, där jag vuxit upp och tillbringat större del av mitt liv. För 10 år sedan väckte färgerna och Vedic Art upp något i mig, jag blev förtrollad och en helt ny värld öppnade sig. I många år hade jag måleriet helt för mig själv, vågade knappt visa upp för andra vad jag hade skapat. Den stora drömmen var att i framtiden få ägna mig helt måleriet, att ha utställningar över världen och bli en erkänd konstnärinna.

Åren gick och tillslut fanns det tavlor i överflöd hemma men jag var livrädd för att ställa ut, trots lovord från familj och nära vänner. Det kändes som att blotta mitt innersta, min själ. Sårbarheten, att inte veta, duga, bli synad och betraktad av andra. Var jag redo för det? inners inne visste jag att jag ville, men det dröjde ytterligare några år innan jag hade modet att ta klivet. I februari 2011 var det dags, jag skulle vara med på mitt livs första utställning. Det var en samlingsutställning, vilket kändes bra eftersom det inte bara var mina verk som hängde på väggarna. Känslorna var i uppror och ju närmare vernissagedagen vi kom desto mer nervositet och konstiga tankar snurrade i huvudet.

Det var med skräckblandad förtjusning dörrarna slogs upp till utställningen. Efter ett flertal ordväxlingar, bekräftelse och visat intresse från besökarna segrade ett lyckorus i kroppen och all tidigare oro var som bortblåst. Jag vågade! vågade gå utanför trygghetszonen, vågade satsa, vågade trotsa rädslorna. En enorm stolthet spirade och gav mig mersmak, mod och inspiration att fortsätta.

Det är bara fyra år sedan men det känns som en evighet, kanske beror det på att allt har rullat på i ett snabbt tempo. När jag för länge sedan drömde om måleriet och framtiden, planterades en vision i mitt inre och med tiden har den fört mig framåt. Drivkraften håller mig igång och i rätt riktning, jag följer vägen………den som lever får se!

Boka in lördagen 11 april kl 10-13 då har jag vernissage på Galleri Odinslund i Bollebygd.

Utställningen fortsätter till 30 april med bibliotekets öppettider.  DSC_0566

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?