ÄLSKADE SOMMAR

Först vill jag börja med att tacka för en fantastiskt lyckad sommarturné, blir glad långt in i själen av alla fina besökare som förgyllde mina dagar på trädgårdsvernissagen i Varberg, Sofiero Slott samt Viken. All konst som flyttat till nya hem och värmande samtal ger en rejäl inspirationsinjektion att fortsätta utvecklas och expandera ännu mer. Det blir kanske en tvist på idén med turnén framöver för jag har en galen dröm om att ha en stor inredd typ “bokbuss” (som du ser på bilden nedan fast i min stil med min logga och kanske att den ska vara rosa hihihi) fylld med Karolinakonst som rullar genom Sverige vidare ut i Europa med stopp lite här och där efter vägen. Så det blir “on my way”, “konst på väg”, “art on the road” eller “artshow on the road”, får klura lite på ett bra namn. Kan du se det framför dig? Har du något bra namn på lut får du gärna hojta till:)


Det roliga är att detta redan känns verkligt för mig, jag har skrivit, affirmerat och skapat bilden inom mig flera månader så att jag tror att det är sant. Jag ville att det skulle vara såhär på sommarturnén nu i sommar men insåg att jag inte kunde vänta utan måste göra direkt eftersom idén kändes brilliant. Allt behöver inte vara perfekt från början utan det går att utveckla efterhand och jag är evigt tacksam att jag bara gjorde, för varför ska vi vänta egentligen? Livet är för kort för det!

Igår kom vi hem efter tre veckor på vift, både ledighet och arbete även om mitt jobb känns som att alltid ha semester eftersom jag älskar det jag gör. Men att komma hem till vår underbara trädgård och se tomatplantorna med dess vackra solmogna tomater som dessutom smakar ljuvligt, krusbär, svartvinbär, hallon och alla äpplen. Äppleträdens grenar som är tyngda av alla äpplen som mognat, ser nästan ut som de ska gå av så det är något jag ska ta hand om idag. Är så glad för vårt hus och den rikedom trädgården ger, att bara gå runt och andas, se, känna, dofta och lyssna till naturens rytm, ta in allt här och nu, stillheten och tacksamheten av att få bo här får mitt hjärta att svämma över och tårarna att tränga fram.

Den 30 augusti blir det stor invigning av ateljén så sätt ett kryss i kalendern nu om du inte redan gjort det för då blir det klackarna i taket! Trädgårdsvernissage med pompa och ståt! Alla är välkomna och givetvis får du gärna bjuda med dig konstintresserade vänner.

Ha en fortsatt härlig vecka!

Kram
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?