ANNA KAROLINAS KONSTKALENDER

Nu börjar det närma sig underbara december. Även om det känns avlägset med snö och kallt krispigt klimat så längtar jag efter årets sista månad som är fylld med mycket mys, förberedelser och förväntningar. För mig är tiden innan självaste julafton den bästa, att få njuta av advent, lucia och glöggen. Förra året hade jag min egen konstkalender, eftersom det var väldigt uppskattat kommer jag ordna en i år också. Det går till på samma sätt, jag lägger ut dagens målning med specialpris på Facebook och Instagram (annakarolinalarsson) på morgonen och sedan är det först till kvarn som gäller. Tänkte även få ut det här på min webbsida men jag klurar på det lite till för att göra allt så smidigt som möjligt. En förändring blir det i år och det är att sista målningen läggs ut den 20 december för jag åker till varmare breddgrader med familjen.

Så var redo den 1 december för då startar kalendern och kanske är det just den där favorittavlan som du spanat in som blir först ut. En fin unik julklapp till dig själv eller någon kär familjemedlem.

//Karolina

AnnaKarolinas_konstkalender

 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?