ART to GO

Jag kan med glädje berätta att nya motiv på brickor är beställt och kommer levereras i god tid till mitt shoppingevent “ART to GO” den 21-22 juni kl 17-20 i galleriet, Galleri Villastaden i Borås. 

Jag tänker mig två sköna mingelkvällar med tilltugg och något gott att dricka. Nya konstverk kommer visas såsom keramikugglor, brickor, brickbord, smörgåsunderlägg, kuddar och givetvis målningar i en härlig mix.

Passa på att handla sommarpresenter till er själva, anställda, födelsedagar, kanske en fin bricka till värdparet på midsommarfirandet, en unik keramikuggla eller tavla till brudparet

Alla ni som handlar har chans att vinna ett presentkort värde 500kr.

Det ni köper får ni gvetvis med er hem direkt, även tavlorna. Swisch eller bankgiro gäller som betalning.

Superbra om ni vill klicka i intresserad om ni tror/vet att ni kommer i evenemanget på Facebook så att jag lättare kan beräkna hur mycket tilltugg och dryck som går åt, klicka här!

Boka redan nu in tisdagen den 21 juni och onsdagen den 22 juni kl 17-20. Har du inte möjlighet att besöka galleriet just då går det självklart bra att komma hem till mig på visning, bara att ringa
070-742 60 53 eller maila info@annakarolina.se så vi kan bestämma en tid. 

I augusti får jag tillträde till min nya lokal som ligger vägg i vägg med galleriet (läs mer här), längtar såååååå mycket. Den kommer inredas med en butiksdel för målarmaterial, ett showroom med mina konstverk samt en stor ateljé som är avsedd för kurser och måleri. Planerna är i full gång och huvudet snurrar av idéer, vilket känns fantastiskt roligt. 

Klurar även på ett namn, har du något bra förslag?

Hoppas vi ses i juni på “ART to GO”

 

Datum 21-22 juni
Tid: 17-20
Plats: Galleri Villastaden, Övre Kvarngatan 44 Boråsbrickor

NY arttogo

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?