BEFRIANDE

En av de bästa sakerna med att måla är att jag själv bestämmer över mina verk och vad jag gör med dom. Oavsett vad andra tycker och tänker så är det ändå jag som väljer. Ibland kan det vara så att en signerad tavla har gjort sitt efter ett tag, processen mellan oss, mig och målningen, är över. Det var något som var igång och viktigt då men som efter en period är färdigprocessat och vid det tillfället kan det vara otroligt befriande att måla över den och börja om. Det som har varit finns ju med där under ytan och lägger grunden till det nya som kommer fram.

För mig blir det lite som att städa i mig själv, ni vet känslan som uppstår när det röjs i garderober och förråd, en stor lättnad. Det gamla sorteras ut och blir något nytt för någon annan, som ett kretslopp. Precis så är det med målningar jag tröttnat på, de behöver ny energi och kärlek för att förvandlas till nu. Under min härliga flowbubbla som jag haft den senaste tiden har jag målat över flera gamla tavlor, den ena efter den andra har ryckts med och transformerats om. Underbart och frigörande!
Innan var en signerad målning helig för mig, var den signerad så var den det och jag fick absolut inte göra om den. Men inget vara för evigt och allt är föränderligt, så det känns väldigt skönt att jag kommit över det. Jag brände till och med upp gamla målningar för något år sedan, det var häftigt, vilken känsla! Läs mer här!

Varför bära runt på massa gammalt som tar energi och tynger ner, det är väl bättre att släppa taget, låta det nya komma in och ta plats.

Hemsidan är uppdaterad med nya målningar och samtliga är övermålade gamla verk, klicka här!
Nedan Sincere Love
.

Sincere

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?