DU ÄR KONSTNÄREN I DITT LIV

Du är konstnären i ditt liv och färgerna är en kanal som får igång din kreativa process, där ditt unika uttryckssätt och innersta är det som spelar roll. Hur resultatet blir är oviktigt, vad det handlar om är upplevelsen när vi skapar, hur färgerna väcker något inom oss och känslan som uppstår när vi experimenterar med olika nyanser. Där rätt och fel inte existerar utan du själv följer din längtan, din väg med hjärtat som vägvisare och varje impuls för dig framåt.

Att måla handlar för mig om glädje och frihet där ingen annan kan påverka eller lägga sig i. Där jag är viktigast och min känslor får utrymme att expandera, min heliga stund som ingen kan ta ifrån mig. Måleriet får mig att må bra helt enkelt, jag kan inte avbilda verkligheten men jag kan måla min värld på mitt sätt – det är häftigt!

Även om du inte målar kan du tänka dig att livet är ditt konstverk som du är skaparen till, hitta något som inspirerar dig, väcker glädje och får känslorna att bubbla i kroppen. Gör det och gör det så ofta du bara kan så att ditt konstverk kan skina, spraka och lysa ännu mer.

Du själv är konstnären i ditt liv så måla din dröm och låt färgerna flöda fritt. För vem har rätten att bestämma vem som är konstnär och vem som kan måla……………

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?