EN FÖRTROLLANDE VÄRLD

Det händer ibland, inte alltid men när det händer är det som att gå in i en annan värld.

När det där magiska sker, man går helt upp i skapandet och försvinner in i målningen. Det riktigt bubblar och pirrar i kroppen, jag upplever en annan dimension där gränser inte existerar. Jag drömmer mig bort och låter mig slukas av allt det vackra, fantastiska och nästan obeskrivliga. Känner mig som en avatar som går in i den förtrollande världen och upplever den med alla sinnen, varje liten cell i kroppen berörs. Jag älskar det, älskar stunden, blir förälskad, det gör nästan ont för att det är så sagolikt, jag njuter och upplever lyckoruset.

Jag tror det sker de gånger då jag släpper allt och verkligen hänger mig, är i nuet fullt ut, jag möter universum och kommunicerar med målningen på ett högre plan. Dit inga rädslor, oro, tvivel eller krav når, allt sker tillitsfullt i total harmoni, målningen vet precis vad den vill och min kropp följer rytmen och låter det ske som sker.

Detta underbara fick jag erfara idag med denna tavla. Den är under process och varje liten detalj, varje penseldrag, varje steg är en fröjd. Kärleken mellan oss blir starkare och starkare ju närmre slutet vi kommer, våra band vävs samman för att tillslut bli ett. blogg_karolina_larsson_vedic_art

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?