FLOW

Efter helgens Vedic Art kurs är inspirationen på topp, kreativiteten bubblar inom mig och jag har världens flow, det är sååååå härligt! Tack alla fina deltagare för att ni delade med er av er skaparkraft och energi.

Motståndet jag skrev om i förra inlägget har jag besegrat och det känns verkligen, för nu händer det mycket på en gång. Inom måleriet avslutas den ena tavlan efter den andra, hinner knappt med själv, det bara blir. Nya kontakter hör av sig om Skapande skola och event, deltagare bokar in sig på kurs, planering av sommarens barnkurs på Medevi Brunn, ansökningar till Mixed Art väller in och en framtida kurslokal är i sikte, häftigt!

Det är bra att hamna i motstånd ibland även om det är frustrerande just då, men jag tror att det är då vi planterar nya frön, där förändringen finns, det gamla och nya möts och integreras i varandra för kunna utvecklas och växa. Även om det är läskigt och vi blir rädda gör det att vi behöver möta motståndet, det är så vi blir starkare och starkare mentalt vilket tar oss till helt nya nivåer som vi kanske inte trodde var möjligt. 

Alla nya målningar hoppas jag kunna visa på nästa utställning, var och när den blir vet jag inte, vi får se vad som dyker upp och när det är dags. Min älskade påfågel håller jag på lite, den är så gott som klar men jag behöver ha den för mig själv några dagar till.

“Together as One” som ni ser nedan, kommer läggas ut under “målningar” här på webben inom kort tillsammans med de andra nya.

 

Together as One

 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?