FÖRÄNDRINGENS TID o NYA FRÖN

Det är sannerligen förändringens tid o detta är ett väldigt bra tillfälle att reflektera över hur allt fungerar i livet. Vad känns mindre bra o vad behöver justeras o ändras för att gå en annan väg? Det är nu när hela världen är i förändring som det är mycket lättare att göra förändringar själv i livet. Man kanske har en längtan efter att ge mer tid till sin hobby, måla mer, testa något nytt men inte gjort något åt det eller relationer som man kanske är färdig med, oavsett hur litet eller stort det är så är det rätt tid att ta tag i det nu o take action!  

Jag försöker ge mer tid åt nuet – att följa nuet helt å hållet o vara i det så mycket det bara går, för det balanserar o ger djupare kontakt med mitt inre. Promenader i naturen, yoga, träning, måleri, trädgårdsfix o mycket tid med familjen är det som ger kraft. Jag har skalat bort planering o allt som inte ger solsken o tar varje minut som den kommer. Det är härligt! Jag rensar o röjer i hemmet, ateljén, skafferi, förråd – ja nästan överallt, för att städa bort det som jag känner energimässigt har stagnerat o behöver tas bort. På så sätt städar jag i min själ o det känns ljuvligt. Allt som inte längre ger glädje gör jag mig av med så att det kan gå vidare till någon annan, ett materialistiskt kretslopp helt enkelt! 

Även i webshopen behövdes det förändringar, vilket känns spännande o skönt! Alla konsttryck o sammetskuddar är bortplockade. Det kommer istället bli signerade limiterade artprints av några få motiv i storlek 50x70cm längre fram när tiden känns rätt. Sammetskuddarna blir tillfälliga limiterade kollektioner då o då av enstaka motiv, de kommer fortfarande vara närproducerade o skräddarsydda av Doris design (min mamma). Vykorten gör en come back o i mitten av juni kommer de nya ljuvliga brickorna, klicka här för att förköpa!

Originalmålningarna kommer styras helt efter känslan så vissa kommer fortsätta att skänkas till välgörande ändamål b.la till Jontefonden, andra blir endast signerade limiterade artprints, andra släpps vid speciella tillfällen såsom tavelsläpp på sociala medier, liveutställningar, turnéer, trädgårdsvernissage o andra kuliga happenings några gånger om året. Några få av de mindre finns i webshopen, klicka här!

Jag älskar variation o att göra på olika sätt – ombyte förnöjer helt enkelt!

Förändringens tid skapar nya stigar att vandra, vilken väg väljer du? 

Solsken 
Karolina 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?