HEMMA IGEN

Hemkommen från en fantastisk vecka på Skiathos i Grekland, så skönt med sol och värme, det var verkligen behövligt. Det är den vackraste ö av de grekiska öar vi varit på och som vi definitivt kommer åka tillbaka till igen. Det är underbart att resa, upptäcka nya platser och uppleva det tillsammans med familjen men att komma hem igen är alltid speciellt. Att ha ett hem att komma hem till, platsen där vi hör hemma, hemma, vårt hem, vår fasta punkt, tryggheten, vårt lilla bo som är skapat för oss med kärlek. Känslan när nyckeln vrids om i låset och dörren öppnas, lugnet och hemmadoften som möter oss. Det djupa andetaget jag tar som får mig att verkligen känna att här hör jag hemma, som får mig att landa och bli stående kvar i hallen några sekunder längre än annars. Det är härligt!

Längtar till ateljén och att sätta händerna i färg igen, när det går drygt en vecka känns det som en evighet. Så idag blir det måleri, det är då jag kommer till ro och går in i bubblan, där jag kan vara precis som jag är utan att behöva anpassa mig, passa in eller prestera. Då är det jag och färgerna och det finns ingenting som kan komma oss emellan, vi är sammanflätade, starka och enade om att tiden tillsammans är helig.

Många timmar i ateljén den kommande veckan är inplanerade samt Vedic Art kurs på Sjökullen och förhoppningsvis kan vi vara utomhus och måla.

En allderles ljuvlig vecka att se fram emot! skiathos_karolina_larsson

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?