LÄNGTAN

I höstas hade jag som säkert många av er redan vet en uggleperiod, det var ugglor överallt och jag kunde inte måla något annat än just ugglor. Jag saknar mina ugglekompisar så mycket samtidigt som jag är glad och tacksam över att de flyttat till nya hem och får sprida sitt ljus vidare till andra.

Jag har haft en stark längtan efter att måla en uggla de senaste dagarna och förmodligen framkallade jag det eftersom den igår trädde fram på duken. Lycka! Jag vet inte om hon kommer bli fulländad med det är underbart att få ha henne här en liten stund och njuta av hennes personlighet så länge det varar.

Felicias spontana reaktion var – Karro, jag tror att din tid för ugglor är över……….…dina träd är ju så vackra. Blev lite besviken samtidigt som jag blev glad över hennes ärlighet, men det kanske är så att min uggletid är över och jag får försöka acceptera att det är så.

Denna här lilla fröken känns som en hornuggla för mig och när jag läser i Solögas bok “Djurens språk” så står det:  Studera för att utöka din visdom. Min gåva till dig är att ha ett skärpt sinne. Här handlar det om att vidareutveckla dig själv och att lära dig mera.

Så vi får väl se vad som händer och om hon vill finnas kvar………….saknad_uggla_vedic_art

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?