Min resa – vägen hit

Boken, ja den nya är påbörjad o detta är en resa helt i sig kan jag säga. Igår skrev jag hela dagen igen, orden flödar o det är så mycket som jag vill dela med mig av. Det blir en bok med mina målningar o texter tillsammans med en berättelse om livet. Vad som format mig från mor o far, hur olika händelser påverkat o valen som tagit mig vidare. Resan hit till där jag är idag från det att jag började måla. Det är läskigt o lååååångt utanför min comfortzon. Jag blottar mig, skalar av o skriver om det mest känslosamma jag upplevt, med förhoppningen att inspirera andra i liknande situation.
Inom en snar framtid kommer jag dela en liten del så att ni kan få smygläsa…..det kommer ta tid innan hela boken är klar o tryckt, kanske till jul eller nästa år. Oavsett så blir det när tiden är mogen processen är startad o vi får se vad som föds ur detta……..
Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?