NYTT, NYTT, NYTT

När jag och Martina fixade inför Julöppet i fredags, blev det samtidigt en rensning. Eftersom i stort sett alla våra tavlor fyllde galleriet gav det ett bra perspektiv på vad vi verkligen har. Det blev ganska tydligt vilka som skulle gallras bort och förvandlas till något nytt.

Jag vet att jag har skrivit om detta innan, men måste bara dela med mig av alla känslor. Det är så häftigt att måla över och ge plats för det nya, det ger en energikick, är helt underbart och nästan obeskrivligt.
Det ger så mycket ny energi, på gränsen till att jag har svårt att stoppa mig själv i stundens hetta. Det hände i förrgår när jag målade över de tavlor som rensats ut från galleriet, då i all iver fick även en målning som alltid har varit privat och hängt hemma i köket några nya penseldrag. Den har jag haft ett speciellt band till ända från början men oj vad det hände grejer………….röda markerande vackra läppar, stort burrigt hår och fram kom “Seniorita”, en  kvinna som funnits där i alla år och kanske bara väntat på att få komma fram. Nu var det hennes tid!

Det är en otrolig befrielse att gå loss med händerna fulla med färg på gamla, tråkiga och energilösa alster, känner mig tio kilo lättare för varje övermålning. Testa själv! Vad händer om du inte vågar? Då kanske du går miste om något helt fantastiskt. Är det bättre att inte våga och leva kvar i den falska tryggheten om vad som är rätt, fel eller rädslan om att det kanske blir fult! Det är ditt måleri – du bestämmer! Följ ditt hjärta!

Bäst att ni hojtar till om ni har någon favorit som hängt med länge och som ni inte kan leva utan, för nu är det förändring och transformation i luften. En ny tid!Seniorita

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?