Reflektion, fullmåne o nytt år

Fjärde advent! Jag vaknade 04.30 imorse, kan vara fullmånen som påverkar mig igen. Går upp o skriver veckans inspirationsmail till er. Känner att jag har så många ord inom mig som vill ut på pränt. Jag har samlat på mig mängder av reflektioner, insikter o texter under året som jag inte riktigt gett utrymme att få komma ut. Tror faktiskt att det är nästa bok som vill ge sig tillkänna. Så under juldagarna ser jag mig själv gå upp tidigt innan familjen vaknat (precis som idag); med en kopp kaffe o tända ljus, sittandes vid köksbordet med datorns smattrande tangenter. Min kära man sa till mig igår morse när jag satt o skrev; jag skulle ju påminna dig om inte skriva någon mer bok…..hahahahah det hade jag tydligen glömt, sa nog det i ett svagt ögonblick när processen kändes hopplös o jobbig med Skaparglädje. Men det är som vanligt, det går alltid att ändra sig:) 

I december går jag ofta in i mina tankar o reflekterar o går igenom året, som en sammanställning för mig själv. Skriver ner insikter, lärdomar, det som varit o ger tid för det. Tackar för alla frön, idéer o fantastiska upptåg jag upplevt samt alla lärdomar som fått mig att välja nya riktningar. Tackar för att jag fått ett år till här på jorden, tar med mig det jag behöver utveckla o ge mig själv mer av in i nästa år. Det som är färdigt släpper jag o avslutar för att ge utrymmer för det nya. Jag gör detta då o då under sista månaden som små ceremonier för att tydliggöra hur erfarenheterna berikat livet.

Detta kan jag varmt rekommendera om ni inte gjort det tidigare. Ge er tid att stanna upp o gå igenom året steg för steg, skriv ner allt i en fin skrivbok. Reflektera o avsluta för att få ny energi. Skriv sedan ner vad fokus blir nästa år, vad ni önskar mer av o drömmer om🙏🏻 ✨💗

Solsken
Karolina

 

Reflection year 2021

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?