TACK

Nu är jag tillbaka igen efter en härlig semester i värmen, vi har njutit av solen, god mat och att få vara tillsammans. Jag vill passa på att tacka alla för ett fantastiskt 2015, för att ni engagerar, stöttar och uppmuntrar mig, besöker utställningar och kommer på mina kurser. Utan er hade detta inte varit möjligt, tusen tack för värmen ni ger!

Nu är det nytt år och det känns väldigt spännande, mer tid och fokus kommer läggas på mitt egna måleri. Jag söker fortfarande efter en kurslokal/ ateljé/ showroom i Borås (helst i Villastaden) för att kunna erbjuda fler kurstillfällen på vardagar, barnkurser som sträcker sig över en period och framförallt för att kunna öppna upp ateljén för besökare.

Framöver kommer jag lägga ut kurser efter hand istället för att boka in alla tillfällen för hela terminen direkt vilket jag gjorde i höstas och då fanns det tyvärr inget utrymme för spontanitet. Så därför uppdaterar jag kurserna månadsvis, det blir inte så lång framförhållning men det blir tillfällen varje månad, håll utkik här på hemsidan.

Igår var det måleri för barnen, en skön start efter ledigheten. Dessa underbara barn ger mig så mycket inspiration och glädje. Att se kreativiteten sprudla, hur de vågar ta ut svängarna mer och mer och ögonen som lyser av förtjusning. Små sotstrålar som uttrycker sig på sitt sätt precis som de själva vill, det är lyckosamt att uppleva och få ta del av.

Första tavlan ut i år är “Elefantugglan Ellie” – hon står för möjligheterna, en uggla med snabel och gloria är en unik kombination. Hon visar att ingen annan än du bestämmer hur du vill uppleva livet. Att vara dig själv, stå upp och våga vara annorlunda, det är en styrka som får dig att gå din väg istället för att följa strömmen, alla andra. Only dead fish follow the stream. Lita på dig själv och var stolt över att vara du.
Elefantugglan_ Ellie

 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?