TILLSLUT HITTADE DEN HEM

Målningen Lev här, lev nu som tillslut hittade hem efter en kringelikrokig väg✨

Alltså ibland blir jag så oerhört fascinerad över hur högre magi är med o dirigerar det som sker här på jorden. När originalmålningen Lev här, lev nu blev klar såldes den ganska direkt till en konstklubb i Borås tidigt på året o dragningen skulle inte bli förrän i december. När konstklubbar köper mina målningar brukar jag fundera på vart konstverken tillslut hamnar eftersom jag inte har direktkontakt med de som vinner.

I början av året efter hörde en man av sig till mig som det visade sig vunnit första priset vilket var Lev här, lev nu. Han sa att den inte riktigt passar med färgerna i deras hem o hade inte hört av sig tidigare pga jobbiga omständigheter i livet. Jag sa att han gärna fick byta till en annan målning eftersom det viktigaste för mig är att det blir rätt hela vägen o verket ska gå rakt in i hjärtat – att målningen o dess ägare är menade för varandra. Han sa att han skulle höra av sig igen, men tiden gick o jag hörde inget.

I april fick jag ett sms; ”Det kom en påskhare med en liten present, tack för att du målar så underbart” o en bild på Lev här, lev nu. Då visade det sig att Magnus som jag fick sms:et av (han o hans fru är kära kunder till mig) var bror med vinnaren av målningen. Brodern visste att Magnus o Carina älskar min konst. Så målningen hamnade tillslut där den hörde hemma efter drygt 1 1/2 år, så himla vackert o jag blev överlycklig för att den fick flytta dit.

Tänk vilka omvägar saker o ting kan ta ibland. Hur häftigt är det inte när allt faller på plats o blir som det är menat att vara. Magi på hög nivå!

Tack kära Magnus & Carina för att jag fick dela denna underbara historia🙏🏻✨så fint att se Skaparglädje o keramikugglorna på bilden också.

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?