VEM HAR RÄTTEN ATT BESTÄMMA

Du är konstnären i ditt liv o färgerna är en kanal som får igång din kreativa process, där ditt unika uttryckssätt och innersta är det som spelar roll. Hur resultatet blir är oviktigt, vad det hela handlar om är upplevelsen när vi skapar, hur färgerna väcker något inom oss och känslan som uppstår när vi experimenterar med olika nyanser. Där rätt o fel inte existerar utan du följer din längtan, följer din egen väg med hjärtat som vägvisare. Att måla handlar för mig om glädje o frihet där ingen annan kan påverka eller lägga sig i. Där jag är viktigast o mina känslor får utrymme att expandera, min heliga stund som ingen kan ta ifrån mig. Måleriet får mig att må bra helt enkelt.

Tänk dig att livet är ditt konstverk och du är konstnären, hitta något som inspirerar dig, väcker glädje o får känslorna att bubbla i kroppen. Gör det o gör det så ofta du bara kan så att ditt konstverk kan skina, spraka o lysa ännu mer. Du själv är konstnären i ditt liv så måla din dröm o låt färgerna flöda fritt. För vem har rätten att bestämma vem som är konstnär o vem som kan måla………..
Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?