WORKSHOP ONLINE START 1 SEPT

Hoppas sommaren är härlig vart du än befinner dig i världen. Just nu är vi hemma i Borås o njuter av ledighet varvat med lite kreativitet. Det blir en del fix i trädgården o förberedelser för rosplanteringen i min älskade pergola. Ateljén målas vit o min kära man har lagt fina stenar framför den nya öppningen ut till trädgården. Det är sköna dagar men nu börjar det klia i fingrarna o jag längtar efter att få gå in i skaparbubblan igen.

Vet att många av er har semester just nu men vill ändå passa på att berätta om vad som kommer härnäst. Eftersom förra omgången blev en succé tänkte jag köra igång en ny färgsprakande workshop som startar 1 september. Den är på Facebook i en sluten grupp o bygger på min bok ”Skaparglädje”.

Tanken är att vi gör boken tillsammans men var o en i sin egen takt så det finns inga krav eller måsten. Ett enkelt sätt att komma igång med glädjefyllt skapande! Inga förkunskaper krävs utan alla kan vara med oavsett erfarenhet. Det blir en otrolig energi o kraft i att skapa tillsammans o träffa likasinnade.

Är du nyfiken kan du läsa mer här o även se recensioner från deltagare som var med i förra omgången, kan du klicka här!

Har du redan boken kan du givetvis hänga med, då klickar du här!

Har fått in ljuvlig brickor i fyra olika motiv som är superhärliga att duka upp mys på, brickan på bilden heter Flowergirl, klicka här för att komma till alla brickor! 

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?