1 DECEMBER – KONSTKALENDERN

Idag är det redan första december och hjälp vad det går snabbt! Nu när jag sitter här och skriver känns det bara som det var några månader sedan sist men det har gått ett helt år. Tiden är makalös!

Eftersom kalendern är väldigt uppskattad har jag bestämt mig för att det blir en i år också, tredje gången, är det en tradition då?

Först ut är “Hold on”

Detta är en av mina senare målningar och det tog lite tid innan jag förstod varför just hon ville ut på duken. Processen fortsätter alltid långt efter det att en målning är klar och oftast tar det ett tag innan just budskapet landar och insikten faller på plats inom mig. Hold on handlar om att vänta in och ha tålamod. Det har sannerligen varit en utmaning för mig denna höst, att ha tillit, att stå still och vänta in är jättesvårt och jobbigt när drivkraften vill fram i full fart. Kvinnan är en påminnelse till mig själv om att ta det lugnt, att allt har sin tid och låta det som ska bli få gro och växa i sin egen takt utan att driva på eller forcera. Det är då det blir bra. Hela hon lyser av tillit och varje gång jag ser på henne sprider sig den energin till mig, för hon vet och det gör mig lugn. Kanske just därför hon är min omslagsbild på Facebook, har inte ens tänkt på det innan, lustigt…………Från mig, till dig, till mig ”Hold on”

Titel: Hold on
Storlek: 80×60 cm 
Pris idag: 7.500 kr

Maila info@annakarolina.se eller ring 0707-42 60 53 om du är intresserad av målningen.

Varje dag fram till och med 20 december kommer jag lägga ut en målning, keramikuggla, bricka eller liknande med ett erbjudande som bara gäller den dagen och det är först till kvarn som gäller. Kanske är det just den där favoriten som du spanat in som är med i kalendern. En fin unik julklapp till dig själv eller någon kär familjemedlem.

hold-on

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?