AUKTION – HJÄRTSLAG

Idéen med “avkletningstavlor” började för många år sedan när jag själv började måla, all spillfärg kändes som ett onödigt slöseri för miljön, tänk all överflödig färg som spolas ut i avloppsvattnet till ingen nytta.

På mina målarkurser och event blir det en hel del färgspill från penslar och paletter så därför har vi gemensamma taveldukar där all färg kletas av på. Dessa blir efter många lager fantastiska konstverk där både vuxna och barn får bidra med att skapa något tillsammans, en kärleksfull handling. Jag visste inte till en början vad jag skulle göra med tavlorna, för de var ju inte mina………men efter en tids funderande slog det mig att jag kunde starta en nätauktion där pengarna oavkortat går till välgörenhetsorganisationer som hjälper barn och jobbar för barnens bästa. När det väl var bestämt startades den första auktionen 2014 och det känns oerhört fint att på något sätt kunna bidra med att göra något för andra. Tillsammans hjälps vi åt att göra skillnad!

Denna gång har jag valt att auktionera ut ”Hjärtslag” som är en triptyk, dvs tre tavlor á 30×30 cm som hör ihop och är jättefina att hänga på rad. Pengarna går oavkortat till BRIS.

Jag har skapat ett evenemang på Facebook där hela auktionen kommer hållas, så vill du bjuda är det där du går in och gör ett inlägg. Klicka här för att komma dit! Där finns också all information.

Har du inte Facebook och gärna vill bjuda går det bra skicka ett mail info@annakarolina.se eller sms till 0707-42 60 53. Ska försöka hålla hemsidan uppdaterad med högsta bud också.

Innerligt tacksam om ni villl hjälpa till att sprida detta vidare så vi kan samla in så mycket pengar som möjligt till BRIS som gör ett fantastiskt viktigt arbete för våra barn.

Så kom ihåg att torsdag 24 november kl 9.00 startar auktionen med utgångsbudet 300 kr och stänger måndag 28 november kl. 20

Kram

Karolina

auktion-1

auktion-2auktion-3

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?