BAKOM ALL FÄRG

Bakom all färg finns min man Christian o bonusdotter Felicia, som alltid är en del av mig o stöttar oavsett vilka idéer jag kommer på. Det är vi tre som är kärnan, ett grymt team, tryggheten o navet så att jag kan jobba med det jag älskar.

Felicia är solstrålen o har sedan pytteliten alltid förgyllt dagarna med sin positivitet men också triggat o utmanat mig så att vi lärt känna varandra o kunnat växa oss starka tillsammans.

Min älskade man är min trygga famn, bästa vän o stora kärlek. Vi går hand i hand genom livets berg- och dalbana. Utan honom vid min sida hade jag kanske aldrig vågat satsa på mig själv och måleriet. Det var han som för fyra år sedan utmanade mig och pushade mig att följa min passion och att ha tillit. Tänk vad tiden flyger iväg och vad fint det är att se tillbaka på hur allt började……………..

Vad är du tacksam för?

Kram
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?