UNIQUE

Tänk att det är första dagen på 2018, visst är det häftigt att blicka framåt mot ett helt nytt år av möjligheter och äventyr?

Jag är laddad till tusen och lägger grunden för året med att avslöja en helt ny produkt – “Unique”

“Unique” är gjord för er som längtar efter unika konstverk som är 100 % skapade för att matcha atmosfär, inredning och färgsättning i ert hem. För er som vill sätta personligt prägel genom konsten och som får hemmet att skina.

Jag ska berätta om ett av beställningsjobben jag gjorde i höstas:

I november var jag hemma hos en familj i Sandared som var intresserad av en unik målning som passade in i deras nybyggda vackra hus. De hade önskemål om nyanser i blåa toner så att det skulle bli en färgklick i sovrummet i ett format som passade över sängen. När jag fått all information jag behövde åkte jag hem och klurade och funderade tills jag en idé att utgå ifrån.

Jag började måla på tre olika dukar i samma storlek i blå/gröna nyanser för att sedan kunna välja vilken jag ville gå vidare med. Den jag valde var en början på ett landskap där jag fick en känsla av norrsken och det fina är att mannen i huset är från Norrland, vilket förstärkte känslan med ett djupare värde. Jag fortsatte arbeta med den, kände in nästa steg och lät den vila och varsamt växa fram i sin egen takt. Sedan lämnades den in den på uppspänning och efter det lät jag den vila lite till, när den kändes helt klar var det dags att visa familjen.

Några dagar senare på den stora visningsdagen var jag nervös och förväntansfull om hur den skulle tas emot, men nervositeten släppte direkt när jag gick in genom dörren och möttes av familjens välkomnande värme. Det blev bättre än jag någonsin kunnat önska! De var euforiska och nyfikna över att få se tavlan live och det blev kärlek vid första ögonkastet –  de satte upp målningen direkt på sin tilltänkta plats och det blev så himla fint, pricken över i:et. Vilken lycka att få vara med och kunna uppfylla önskningar, jag är otroligt tacksam och glad för det.

Det häftiga med beställningsjobb är att kunden vävs in i målningen redan från början, deras energi finns med i planeringen i fundamentet, på den vita målarduken hela vägen genom processen och i varje penseldrag tills den är fullbordad och klar. Vilket blir en alldeles speciell känsla för oss alla! Det blir väldigt starkt och ett inre fokus som får min drivkraft att blomstra ytterligare. Unique är en bra beskrivning av vad det handlar om – en blandning av kundens energi och min kraft som tolkas till ett personligt unikt konstverk. Intresserad? Läs mer här!

Stort tack till alla er underbara för att ni gör mitt skapande möjligt, all kärlek till er <3

Kram
Karolina

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?