Dan före dan före dopparedan

Jag smyger upp, det är mörkt och väldigt tidigt. Snön ligger mjukt och vilar utanför fönstret, jag tänder ljusen som genast börjar stråla så vackert. Det är tyst, verkligen tyst, likt ett vakuum. Tomhet, mellanrum, som om världen utanför har pausat och det enda jag hör är mina egna andetag in och ut. Första koppen kaffe och stillheten vid det stora runda köksbordet. Jag och orden, orden och jag, tankarna kommer och går, några meningar skrivs ner andra försvinner ut i tomma intet. 

Jag sippar på kaffet och känner mig innerligt glad och tacksam såhär dan före dan före dopparedan. Det är jullov och vi är på en ”bara vara plats” långt ifrån julstöket. Det känns ljuvligt, jag tar en sipp kaffe till, skriver ner nån idé som plötsligt kom flygandes till mig……..lyfter blicken, njutglor ut i mörkret, njutglo är ett fantastiskt ord faktiskt. Det säger allt………jag tror jag sitter kvar här en stund till❣️

God jul kära solstrålar vart ni än befinner er i världen🎄🔆🤶🎁✨ och innerligt TACK för alla fina stunder här inne🙏🏻 Ta hand om er❤️

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?