Till dig…….

Med december kommer julefrid och tid för att stanna upp, pausa och reflektera över hur året varit. Samla ihop oss, läka och sluta våra energicirklar. Se tillbaka på det som varit, alla guldkorn, insikter och lärdomar för att kunna uttrycka och känna sann tacksamhet till livet. Kanske ta en fundera på hur vi har förändrats, vad vi är färdiga med som inte längre gynnar oss och släppa taget om sånt som varit jobbigt. Jag vet att flera av oss haft ett tufft år, riktigt riktigt tufft och då är det än mer betydelsefullt att försöka hitta tillbaka till fina små stunder som berikat, för jag lovar att det ivarjefall finns ett guldkorn gömt där någonstans längs vägen. Och nu kan det vara läge att ta fram förstoringsglaset och leta upp just det där minnet, lyfta fram det i ljuset så att det kan sprida värme till dig. Här finns en live från tidigare i förmiddags som jag vill att du ska se, klicka här!

Så vad kan du ge dig själv just i detta nu? Vad behöver du rensa bort och släppa taget om?
Tänd ett ljus, ta fram en fin skrivbok och låt dina tankar forma ord och meningar. Andas ut och pusta ut det där du inte längre vill bära, skriv och sitt i lugn och ro med dig själv och ge utrymme för dig att känna tacksamhet, läka och samla dig. En fin innerlig stund med nuet, det som varit och minnen från året. Låt tårarna, glädjen, tacksamheten och kanske sorgen hela dig så att sprickorna kan fyllas med guld.

Kom ihåg att DU är viktig och att du är värd det allra bästa så ge dig tid i mellanrummet. Det är då din inre sol får energi så att du kan stråla renare, klarare och ännu starkare. Och verkligen stå i din fulla autentiska kraft. Från mig till dig – DU är solen som behövs här på jorden och nu är det dags att fylla paletten med guldkorn som får dig att må bra och din själ att dansa.

Solskenskram
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?