EN KICK

För er som är nyfikna på utbildningen jag går i höst kan jag berätta att det är en onlinekurs som heter Konstnärslyftet och skapad av Ania Witwitzka. Kursen syftar till att utveckla mig som konstnär, att komma vidare i entreprenörsskapet och tänka i nya banor.

Den har verkligen kickat igång mig, det var precis detta jag behövde just nu för att få ny kunskap och möta mig själv i hur jag fungerar, vilka inre föreställningar jag har, vad jag vill, vad mitt syfte är – att verkligen gå på djupet och rota i mig själv för att lyfta fram den nakna sanningen till ljuset.

 

Det har varit utmanande och ibland tufft men hjälp vad det har klargjort mycket, öppnat nya vägar och taggat mig. En riktig glädjeinjektion som uppstår när man övervinner något och lyckas ta sig vidare, ett mer tydligt fokus på lösningar, den inre drivkraften som är ännu starkare och redo för framtiden. Det bästa är att kursen är online så det är deltagare från norr till söder med olika erfarenhet och bagage. Att få vara med och höra deras lärdomar och utveckling är oerhört inspirerande samtidigt som det är skönt med igenkänning, när jag kan känna igen mig i deras ord.

 

Jag är så himla glad och lycklig för Konstnärslyftet, det är helt fantastiskt – så om du vill ta nästa steg och leva på din konst? Är det bara att hoppa på nästa tåg och med Ania som lärare kan det inte bli bättre. Med sin erfarenhet och kunskap coachar, utmanar, inspirerar och stöttar hon oss. Hon strålar av glädje, entusiasm och möjligheter där hon tryggt tar med dig på en resa som heter duga – kanske din livs resa! 


Det har hänt så otroligt mycket inom mig denna höst, en utveckling som varit så värdefull och viktig. Jag känner mig som Karolina 2.0 en uppdaterad ny version av mig själv med fokus och mål i sikte. Tack Ania för att du startat och utformat Konstnärslyftet och för att jag fick plats på tåget.

 

Ser fram emot kommande lektioner och en framtid där allt är möjligt!

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?