INSIDE THE BUBBLE – “BLUE”

Nu är det dags att titta in bakom kulisserna igen, in i min lilla skaparbubbla “Inside the bubble”. I förr förra blogginlägget berättade jag om tanken med just detta, läs mer här! 

I dag delar jag med mig av ”Blue”.

Arkitektur, byggnader och hus är spännande, det finns så mycket liv bortom fasaden, innanför skalet som får mig att fantisera och tänka. Allt som finns går att koppla ihop med livet och det är en stor del av det som rör sig i mitt huvud, att se paralleller och jämförelser till livet. Alla små tecken som dyker upp här och där som sätter igång idéerna, tankarna och kreativiteten.

Byggnader har under åren tittat fram lite då och då på målarduken, tror att det är när jag är i behov av det enkla okomplicerade. Raka linjer, färre nyanser och struktur, det avskalade för att tydliggöra något som kommunicerar inom mig. Jag behöver rota mig, sätta min grund precis som i byggnaderna. Fundamentet som utgör grunden så att huset kan resa sig stadigt, steg för steg blir det stabilare och stabilare för att tillslut stolt och rakryggad står där många många år framöver.

Med fötterna stadigt på jorden tittar vi upp mot skyn…………….

Titel: Blue
Storlek: 77×71 cm
Pris: 13.500 (inkl vit ram)

Är du intresserad av målningen är det bara att ringa 070-742 60 53 eller maila info@annakarolina.se

(Givetvis går det bra att delbetala om så önskas).

Vill du handla brickor, keramik eller konsttryck, klicka här!

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?