EXPANSION

Hösten är min absoluta favoritårstid, älskar den klara friska luften och all förändring som finns i atmosfären. Det är som att gå in i en ny tid när höstterminen startar, efter en lång skön sommar med laddade batterier växlar vi om till en händelserik höst. Resor och ledighet är fantastiskt men vardagen är det bästa, då får jag jobba med min stora passion – måla, hålla kurser, jobba med skapande skola, event, galleriet och vara en del i andra människors resa genom färgernas värld. 

Denna höst innebär expansion och nya vägar för min del med flera pusselbitar som faller på plats. Lokalen har dragit ut på tiden, men jag hoppas verkligen att den blir klar inom en snar framtid. Planeringen är i full gång och loggan är klar – Ateljé K. Där kommer jag hålla målarkurser på kvällar, dagar, helger samt kurser som sträcker sig över en längre tid (för barn, teens och vuxna), inspirationskvällar, målarträffar, event med måleri för tjejgäng, grabbar och företag, en butiksdel med målarmaterial och ett showroom med min konst och inredning som brickor, kuddar, konstkort, keramik mm

Väntan på lokalen är frustrerande, att ha tålamod och vänta och vänta är jobbigt, jag vill ju in NU och börja inreda, fixa och dona. Eller jag hade redan varit igång om det hade legat i mina händer, men eftersom allt har en mening så är det väl något som behöver väntas in och mogna som jag inte riktigt själv är medveten om än. Det ger väl sig tillslut och istället får mitt fokus vara på att få klart webbshopen med målarmaterial och inredning, vilket är tidskrävande men kul. 

Några kurser är inplanerade, Vedic Art  3-4 september samt 1-2 oktober, måleri för barnen (5-11 år) den 12 o 26 september på Sjökullen samt en ny kurs ”Teens” för de äldre barnen 12-16 år den 19 september, klicka här för mer info

Som sagt det kommer bli fler kurser framöver men jag väntar lite med att lägga ut datum tills jag vet när Ateljé K kan slå upp dörrarna. 

Kram 

Karolina

ateljeK_logo

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?