FRÅN FRUSTRATION TILL KLARHET

Ibland sker de mest märkliga ting som tar ett tag att smälta……

En lång period har jag väntat o väntat o väntat på att min nya kurslokal skulle bli klar för inflyttning. Men det har bara krånglat och strulat. Det har varit en tålamodsprövande tid med mycket frustration och inre stress. Som pricken över i:et upptäcktes fukt i lokalen när golvet skulle läggas in och jag missade varenda liten signal på vägen om att det kanske inte var rätt. För jag hade bara ett fokus och såg bara det och inget annat. Jag hade fastnat och stod och stampade på samma ställe utan att vara lyhörd och öppen för nuet. Lokalen skulle bli min och den var ju perfekt så varför allt krångel?????? Tillslut efter mycket funderande och ältande sjönk insikten äntligen in och det blev solklart med hjälp av ett tydliggörande från en vän – jag fick ta ett beslut och tacka nej.

Efter det började jag söka runt bland olika lediga lokaler på nätet och helt plötsligt dyker tanken upp om att jag faktiskt vet en lokal mitt i centrum som står tom, som dessutom är helt fantastisk, en riktig drömateljé. Jag fick klartecken på att jag kunde använda lokalen tillsvidare och då i samma sekund som jag lagt på luren släppte ett berg från mina axlar och pirret rusade i kroppen så där som det gör när lyckobubblet spritter och all anspänning släpper, tror det kom ett glädjeskrik också (tur att jag var själv hemma hahahaha).

På bara en vecka har jag tackat nej till den gamla lokalen, hittat den nya, flyttat dit allt målarmaterial, inrett en liten butiksdel/showroom med konstnärsmaterial samt min konst. Och i tisdags invigdes den med ett skaparevent för anställda på ICA Banken. Det känns underbart och jag är så himla glad, nu kan jag förstå varför det krånglat för denna är miljoner gånger bättre, som en dröm. En vindslokal med vackra takbjälkar, öppen planlösning, rymlig, takfönster, trägolv, vita väggar och härlig atmosfär.

Hoppas på många kreativa stunder och spännande möten med både nya och gamla kursdeltagare. 

Hemsidan är uppdaterad med många nya kurser framöver och på måndagar kommer det vara ”öppen ateljé”, läs mer här! 

I helgen gör jag även ett avslut med Sjökullen som har varit en ljuvlig plats för mina kurser, det blir den sista Vedic Art kursen som hålls där. Det känns lite sorgligt men samtidigt är det väldigt skönt att äntligen ha allt samlat på ett ställe – Ateljé K. Så framöver blir det Borås ni får åka till istället.

Vill ni komma och hälsa på, måla eller köpa målarmaterial är ni varmt välkomna att höra av er till mig. 

Jag nyper mig i armen och försöker förstå att det är sant, detta är verklighet. 

Kram 
Karolina 

ateljekboras


Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?