FÄRGSTÄNK

Igår förvandlades nästan hela vardagsrummet till målarstudio. Eftersom jag fortfarande inte har hittat någon bra lokal att måla i fungerar en liten del av vardagsrummet som ateljé. Vi bor i en trerummare och det fungerar bra, även om delar av golvet numer är dekorerat av färgstänk i olika nyanser. Ganska originellt, jag får ta tag i det när jag hittar något nytt ställe för måleriet.

Ibland vill även Felicia vara med och måla vilket kan bli trångt, så igår bredde vi ut plast över hela golvet och gick loss (ordagrant). Vi hade så roligt och det är verkligen befriande att bara få gå in i bubblan och skapa. Efter en stund upptäckte vi att det hade skvätt färg lite här och var utanför plasten……………på golvet, soffan och väggen. Vi hade färg under fötterna och Felicia hade armar, ben och händer täckta med färg. Tur att det är akrylfärg vi använder som är lätt att skrubba bort med vatten och tvål. Det är så härligt att få göra så utan att vara rädd för kladd, det blir kladdigt med det är ju det som är kul. Allt går att fixa och återställa efteråt (även om väggarna kanske behöver målas om några gånger).

Flera timmar gick, det var bara vi och färgen som existerade, allt annat försvann, en fantastisk stund tillsammans som är guld värd.

Allt går om man bara vill! Det finns inga ursäkter för att man inte har tillräckligt med plats eller utrymme att måla på, är det tillräckligt viktigt så hittar man utrymme. Så sätt igång – MÅLA och LEV!Mlarstudio_vedic_art

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?