Hjältetråden

Att hjälpa varandra är viktigt❣️

Jag träffade Sara för första gången på Jontefonden ’s välgörenhetsmiddag ”En middag för livet” i början av året. Då hon stod på scen med sin man och berättade om deras son William som blivit hjärttransplanterad och det berörde mig väldigt starkt. Senare på kvällen kom Sara fram till mig och berättade om sin kreativa idé med Hjältetråden.

Sedan William var två år har de tillsammans pärlat en tråd för att synliggöra hans resa och behandlingar. Det utvecklades till att Sara ville göra mer, vara med och förändra och sprida detta vidare inom barnsjukvården så att alla sjuka barn får skapa sin alldeles egna hjältetråd. För att öppna upp för samtal, känna gemenskap, öka förståelsen och hjälpa barnen med bearbetning och acceptans. Väldigt rörande och vackert.
Det är ett fantastiskt viktigt arbete som jag tycker ska lyftas och spridas. För att stötta detta köpte jag några armband och gav nära och kära, en superfin present i dubbel bemärkelse. Framöver ser jag fram emot att vara med och designa unik pärla. De har även träffar där volontärer tillsammans skapar armband (de ni ser på bilden), senast var i Alingsås och jag hade så väldigt gärna varit med men kunde tyvärr inte den dagen. Hoppas på fler tillfällen snart, kanske nästa gång här i Borås?

Så börja med att gå in på Instagram och följ, dela och sprid Hjältetråden så mycket ni bara kan. Så hoppas jag att vi ses när vi bokat in en pärldag ❤️ tillsammans är vi starka och livet är till för att hjälpa varandra!

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?