MIN LILLA SILVERASK

Tänkte starta september med att berätta om detta✨✨✨

Jag o min kära man träffades för fjorton år sedan o redan då hade jag en liten silvrig drömask. I den skrev jag små lappar med affirmationer o drömmar som jag ville uppleva i livet, det kunde vara ”jag Karolina lever nu på min konst”, jag Karolina är fri som en fågel” eller jag Karolina äter mer hälsosamt. Vad som helst, oavsett hur små eller stora frön som planterades skrev jag alla o la i min lilla ask. Då o då (det kunde gå flera månader mellan gångerna) plockade jag ur lappar med affirmationer som inte längre var viktiga eller som redan blivit verklighet o skrev nya drömmar.

För tio år sedan skrev jag såhär på en lapp ”jag Karolina bor nu med min älskade Christian o Felicia i ett gult hus på Samlmeniigatan”, den plockade jag ur några år senare för att vi bestämt oss för att bo kvar i lägenhet resten av livet, trodde vi😅🙈.

Så fick vi ett plötsligt sug efter hus för drygt 2,5 år sedan o vi började se oss om. Av en händelse var det två hus till salu på Salängen, i just det området vi ville bo i.
Det första vi tittade på som vi tyckte var finast till det yttre fick vi ingen feeling för alls. Det andra var vi inte speciellt intresserade av eftersom det kändes trist o grått, det hade legat ute till försäljning någon månad (vilket är ytterst ovanligt för området) o vi hade sett det på hemmet flera gånger men det fångade oss inte. Men tillslut sa jag – vi går o kollar ändå för planlösningen är likt den vi önskar. Så vi bokade visning o när vi kom in i hallen möttes min o Christians blick – det var detta! Blicken sa allt o inga ord behövdes, vi kände det så starkt båda två. Jag ringde pappa som följde med o tittade på det samma kväll o då var även Felicia med. De fick båda samma känsla som oss o dagen efter hade vi köpt huset❤️🙏🏻❤️

Underskatta aldrig drömmar o önskningar för vi vet inte när de blir verklighet❤️ är det fler som har någon drömask eller upplevt liknande?

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?