FÖRE & EFTER – VILKEN FÖRVANDLING

16 maj 2018 fick vi nycklarna till huset o min nya ateljé eller då garage. Wow vilken resa det varit o vilken enorm utveckling. Det är så mycket som hänt både mentalt o företagsmässigt. Känns som det är mer än två år sedan för det är så ofantligt mycket som förändrats.

Jag klev in i år 2018 med en fast beslutsam målbild om att jag skulle förändra välden o sprida den älskade skaparglädjen, våga ta mer plats, våga synas mer, göra sånt som var nytt o väldigt läskigt. Så jag bestämde mig för att gå all in o slänga jante i väggen – det var dags att blomma ut o stråla!

Jag hade ingen aning om hur det skulle gå till mer än att jag visste att jag ville inspirera andra i skapandet. Det året hade jag en kreativ aprilutmaning på Facebook som blev en idé till boken Skaparglädje jag skrev några månader senare, åkte på sommarturné med min konst, flyttade till huset o drömmen om en egen ateljé gick i uppfyllelse, hade en stor invigning, facebooklives ”Måndagar med Karolina” föddes det året o så även pingvinsläppen o mycket mer. Har det varit lätt? Nej, det har varit tvivel, tårar, asjobbigt, läskigheter som jag mått illa av, egot har gjort allt för att stoppa mig många gånger men trots det har jag gjort det ändå o DET har tagit mig vidare o stärkt mig otroligt mycket.

Så 2018 blev ett wowår o 2019 drog igång med raketfart, boken släpptes o i samband med det startade jag den första workshopen med 340 deltagare. En ny idé föddes ”Måndagar med Karolina & gäst”, ateljén fick ett skjutparti med fönster ut i trädgården o en pergola, målningar skänktes till Jontefonden o Ronald McDonald patienthotell, totalrenoveringen av huset påbörjades, trädgårdsvernissage, bokmässan, solskenskalendern föddes, spelade in min ljudbok, Tavelsläpp o allt annat, året blev ett rekordår. Så kom 2020 med slutsålda böcker än en gång, workshops, ljudbok som släpptes, nya pingvinsläpp, jag slutade med ”Måndagar med Karolina”, äggjakt, trädgårdsvernissage, anställde Wilma. Ja dygnet har inte alltid räckt till men nu äntligen känns det som jag landat o hittat rätt. Tack vare er som hjälper mig att sprida skaparglädjen vidare i världen💗

På Instagram finns det videoklipp att se från dagen jag satte nyckeln i låset tills idag.

TACK för er💗

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?