NYA VÄGAR

Tiden bara flyger iväg och det har redan gått ett halvår sedan jag fick tillgång till den fantastiska ateljén. Perioden lider tyvärr mot sitt slut och det är dags för mig att inom en snar framtid flytta. Det har varit en väldigt fin möjlighet att få känna på hur det är att driva kurslokal med showroom och butik. Jag är oerhört glad och tacksam över att så många människor hittat till Ateljé K och inspirerats av måleriet, både vuxna och barn, företag, svensexor och tjejgäng. Framöver vet jag egentligen ingenting om hur det kommer bli med kurser och skaparevent, tänker att det ger sig när det är moget.

Det enda jag vet just nu är att jag vill skulptera fler pingviner då alla såldes på utställningen senast. Är lite smått förälskad i dessa ljuvliga varelser måste jag erkänna.

På lördag är sista vernissagen i galleriet innan vi gör ett uppehåll över sommaren. Vi kommer förvandla Galleri Villastaden till ateljé under juni, juli och halva augusti innan vi kör igång med nya utställningar hela hösten. Så ni som är intresserade av brickor, keramik, konsttryck eller målningar är välkomna att höra av er och boka visning eller om ni hellre vill handla direkt i nya shoppen, klicka här!

Det är bara ett tillfälle kvar med “Öppen Ateljé” och det är på tisdag 25 april kl 15-19, så passa på om du vill testa om måleri är något för dig eller om du vill måla tillsammans med andra, läs mer här!

För att slippa flytta och kånka mer prylar än nödvändigt kommer det förmodligen bli en flyttrea på färg, penslar och målarmaterial någon gång i maj/ juni, återkommer med mer information.

Hoppas vi ses på “Öppen ateljé” till veckan!

Karolina

Bild: “Tålmodiga Tryggve” och brickan “Catch me if you can”

annakarolinalarssonkeramik

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?