SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR

Nedräkningen har börjat, bara två veckors jobb kvar innan en lång skön semester. I sommar blir det varken Medevi Brunn eller Öland utan jag har valt att spendera hela ledigheten med familjen. Det är första gången på många år som jag inte åker och målar, än så länge har jag inget sug alls och ibland är det bra att styra om och göra annat.

Känner att jag behöver bara vara och landa i vad som komma skall, vad det nu är. Det är en förändring på gång, det är tydligt. Jag har ingen kurslokal till hösten vilket känns bra för jag vill jobba mer med skapande skola som jag verkligen älskar. Jag vet att jag sagt det innan men – barn och måleri är en oslagbar kombo, det är oerhört inspirerande och glädjerikt. Det blir två stora projekt som drar igång direkt när terminen börjar.

Jag har sista Vedic Art kursen 20-21 juni och det kan vara så att det inte blir fler på ett längre tag. Som ni vet är jag impulsiv och det kan gå snabbt i vändningarna men det är så det känns nu och även detta behöver landa för att kanske öppna upp nya dörrar till något annat.

Eftersom det blir en flytt från ateljén på lilla brogatan 5 får ni gärna hjälpa mig att tömma lagret på allt målarmaterial, jag säljer ut Amsterdam akrylfärg för 50kr/tub (ord.pris 80kr), penslar, glitter, spatlar, canvas mm. Rea på allt!
Jag har öppet imorgon söndag 11 juni 10-12.30 för er som vill passa på att handla material inför en kreativ sommar, hör av dig om du vill komma en annan dag.

Galleri Villastaden har vi förvandlat till sommarateljé/ showroom till slutet av augusti då vi kör igång hösten med utställningar igen. Är du nyfiken på min konst finns pingviner, ugglor, brickor och målningar att se i galleriet. Hör bara av dig så bokar vi en tid.

Vi får se hur allt utvecklar sig framöver och vad universum har för plan, det är dags för nästa kapitel i mitt liv……………men först åtta veckors skön ledighet.

Glad sommar & kram till er!

//Karolina

Målningen nedan:
När det där magiska sker, då jag helt går upp i skapandet och försvinner in i målningen. Det riktigt bubblar och pirrar i kroppen. Jag drömmer mig bort och låter mig slukas av allt det vackra, fantastiska, gränslösa och nästan obeskrivliga. Känner mig som en avatar som går in i den förtrollande världen och upplever den med alla sinnen, varje liten cell i kroppen berörs. Jag älskar det, älskar stunden, blir förälskad av nuet. Så föddes Sigrid!

Titel: Sigrid
Storlek: 58×50 cm
Pris: 4.500 kr

Denna finns även i print, klicka här!

 

Sigrid

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?