NYA VÄGAR

Från en dag till en annan kom jag och Martina över en lokal och kunde flytta in redan efter tre dagar, så roligt och häftigt när det löser sig snabbt. Tala om att det är rätt!

 

Galleri Villastaden har under sommarperioden fungerat som en ateljé för oss när det ändå är stängt, det har varit jättebra att vara där och måla. Det var skönt att rensa ut måleriet hemifrån för att tillfälligt kunna måla i galleriet och underbart att vardagsrummet fick bli fritt från färger, tavlor och skrivbord.

 

Planen har sedan länge varit att vi nu i helgen ska fräscha upp galleriet och bättra på väggarna med ny vit färg, både jag och Martina har känt att vi inte vill ta hem målarprylarna igen utan att vi vill ha en ateljé. Vi har försökt hitta något tidigare med det är svårt med bra lokaler som skall passa våra önskemål. Häromdagen sprang jag på en lokal i närheten som såg bra ut men tyvärr svarade inte ägaren när jag ringde, Martina ringde sin hyresvärd och vips hade han en tom lokal som stod och väntade på oss. Det löste sig så bra att vi kunde flytta dit allt igår och tömma gallerit inför helgens renovering. Ateljén har vita fina stenväggar och betonggolv som det inte gör något om det spills färg på, lagom yta för oss två, en halv minuts gångavstånd och billig hyra. Belysningen är si sådär men det går alltid att fixa och det behövs lite annat piff för att göra det mysigt. Så nu har vi en ateljé, det känns fantastiskt.

 

Det är många bollar i luften, nya hemsidan med engelsk version är snart klar, inreda ateljén, måla galleriet samt något helt nytt som är pågång och med det är det en hel del förarbete som ska göras innan det är i hamn. Än så länge är det hemligt men jag lovar att berätta när alla pusselbitar är på plats. Det känns väldigt spännande och inspirerande, ser fram emot hösten och hur allt kommer utvecklas.

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?