WORKSHOP START 30 AUGUSTI

Hoppas sommaren är härlig o njuter av solens ljuvliga strålar, vilka sommarkvällar vi haft senaste veckan!

I slutet av augusti kör en ny färgsprakande workshop igång, för femte gången o den är som alltid på Facebook i en sluten grupp. Den bygger på min bok ”Skaparglädje” o eftersom den är online kan alla kan vara med oavsett vart i världen vi bor, visst är det bra?

Tanken är att vi gör boken tillsammans under tio veckor men var o en i sin egen takt så det finns inga krav eller måsten. Alla utgår från sitt liv o sig själva –  ett enkelt sätt att komma igång med glädjefyllt kravlöst skapande! Alla kan vara med oavsett erfarenhet o det behövs bara lite material (några tuber färg o en rulle tapet att måla på). Det blir en otrolig energi o kraft i att skapa tillsammans o träffa likasinnade. Det blir så mycket härligare att måla när vi gör det tillsammans o kan dela med oss av processen, bilder o inspiration samtidigt som vi får tillbaka i tusenfalt. Det är magi! Tänk all skaparglädje som kommer liva upp den mörka hösten vi har framför oss.

Nu på torsdag kl 19.00 blir det en live frågestund på Facebook om allt som rör workshopen Skaparglädje. Har ni frågor redan nu är det bara att maila till mig eller hänga med på liven.

Är du nyfiken kan du läsa mer här o även se recensioner från deltagare som var med i förra omgången, kan du klicka här!

Har du redan boken kan du givetvis hänga med, då klickar du här!

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?